WORKSHOPS

WHO IS SHE // WHO AM I
Home / WORKSHOPS

Fortællerworkshop & kreative sysler
WHO IS SHE // WHO AM I

I løbet af foråret og forsommeren 2022 afholder vi i alt 9 workshops på Fyn, hvor der er fundet rigt og spændende udstyrede kvindegrave- og oldtidsfund.
Vi vandrer igennem marker, skove og over gravhøje. Hver workshop indledes med et kort oplæg af arkæologerne fra de 5 museer; Øhavsmuseet, Odense Bys Museer, Langelands Museum, Svendborg Museum og Østfyns Museer. Derefter tager vi hjem til vores medværter, som bor i umiddelbar nærhed af gravfundet og forsætter fortællerworkshoppen.

Havsmarken. Fotos: Rico Feldfoss

Vi graver ned i vores egne familie-fortællinger om de stærke kvinder og samtidigt skaber et lille museum af små syltetøjsglas, der hver især symboliserer den stærke kvinde, i vores egen fortælling. Alle de indsamlede historier skabes om af 5 professionelle musikere og performere til en musikdramatisk forestilling, som kan opleves den 16.-17- september.

Se hvornår der kommer en familieworkshop nær dig HER >>

Arkæologen Mogens Bo Henriksen fra Odense Bys museer fortæller om Sanderumgård. Fotos: Rico Feldfoss

SE BILLEDER FRA VORES WORKSHOPS

Klik på fotos for fuldt udsnit

”WHO IS SHE // WHO AM I” er støttet af
Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Region Syddanmarks Kulturpulje, Kulturregion Fyn, A.P.Møller og Hustru Chastine Mc-kinney-Møllers Fond, Augustinus Fonden, Faaborg-Midtfyn Kommune, Statens Kunstfonds Huskunstnerordning, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Koda Kultur/med støtte fra KODA Kultur og Dansk Komponistforening. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Musik – komponisthonorar og arbejdslegater.