.

Home / .

KURIOSITETER – en vandreforestilling igennem natur og nedlagt industri
Lørdag 19. september 2020. Kl. 19.30   …  fra solnedgang til midnat

I musikperformancen “KURIOSITETER” inviteres publikum til at vandre med de
fire kunstnere Jomi Massage, Band Ane, Lola Ajima og Tine Louise Kortermand igennem naturområder og ind i det nedlagte industrikompleks Polymeren.

Hverdagslydene interagerer med kunstnernes værker i en sanselig meditativ vandreforestilling imellem skovbundens dufte og industrihallens rå vægge. Publikum skal medbringe deres egen rygsæk, tæpper og liggeunderlag.

Vandreforestillingen appellerer til brugen af alle sanser: smage, lytte, se, dufte,
selv skabe lyd/fælleslyd med aftendis og fuglesang som en del af kulissen.

Vandringsforestillingen er for alle aldre som kan holde sig vågen fra solnedgang til midnat. Man skal være klædt på til aftendug og vandring igennem skoven. Selve vandringen tager omkring 4 timer med ophold undervejs og slutter med en meditativ improvisationskoncert på Polymeren.

For at overholde alle COVID-19 regler og skabe den bedste oplevelse for publikum er der kun plads til 14 publikummer med 1 ledsager hver. (Vi anbefaler, at du tager en god ven, kæreste eller familiemedlem med som ledsager).

Liste over 10 ting (kuriositeter) som du skal
medbringe i din rygsæk til begivenheden:

  • Et Æg
  • En citron
  • Et sort stykke stof til at binde for øjnene
  • En fuldopladt mobiltelefon med en downloadet lydfil
  • En lap stof fra et stykke tøj som du ikke bruger mere, men som har en betydning for dig. Samt trådet nål med 30 cm sytråd
  • Et sammenrullet liggeunderlag
  • Et tæppe (slumretæppe) til at holde varmen
  • En lommelygte (eller lygte i din mobiltelefon)
  • Frugt/bolle efter egen smag
  • Drikkelse / termokande med en varm drik efter egen smag

TID & STED
Polymeren, Stationsvej 69, 5792 Årslev (PORT 10)
Lørdag den 19. september 2020
Klokken 19.30 – 23.00

ENTRÉ & ALDER:
Det koster en flad 50’er, en citron og en trådet nål pr deltager
(Fra 12 år og op … Max. 14 deltagere med én ledsager hver)

* Vi passer på hinanden og viser hensyn. Og har derfor valgt at begrænse antal pladser. (I tilfælde af sygdom bedes du melde afbud, så andre kan få muligheden).
Bindende tilmelding til begivenheden ved betaling på
mobil-pay (50 kr pr deltager):
26 14 44 84 (Boe Przemyslak)

(HUSK!
Når du indbetaler beløbet på mobil-pay skal du i kommentar-feltet skrive din mail. Så får du tilsendt dine billetter og download link.
I tilfælde af ændringer pga. vejrforhold gives besked pr sms)

OM KUNSTNERNE:

JOMI MASSAGE (Signe Høirup Wille-Jørgensen) er komponist, musiker, forfatter og performancekunstner. Det har altid været en erklæret mission for hende at lave lidt rav i den. Jomi har bevæget sig fra at være en primalbrølende støjrock-teenager i øvelokalet, til bl. a. at arrangere madkoncert med mesterkokke, medkomponere for DR Big Band, komponere til film, radiodrama og teater, skabe unikumskoncerter til museér. Jomi virke favner bredt genremæssigt og ikke mindst på den tværkunstneriske scene. 

LOLA AJIMA (Boe Przemyslak) er elektroakustisk komponist. Hun live looper i audiovisual gruppen Lola and Yukao. Hendes elektroakustiske kompositioner har mange lag og texture, hvor hun trækker på traditionen for musique concrete og spektralmusik. Hun er optaget af hvordan de spatiale aspekter kan skabe dramaturgi og stemning. Sammen med andre lydkunstnere, der arbejder med spatial lyd har hun stiftet lydkunstkollektivet Deus Ex Machina (dXm), som udforsker hvilke måder rumlige forhold kan spille en rolle under kompositionprocesserne, i live koncerter, performance og installationer.

BAND ANE skaber musik, der er kendt for at være fantasifuld, anarkistisk og ekstremt melodisk, fuld af liv og atmosfære. Enigmatisk tidløs. Vildt idiosynkratisk og med en smittende musikalsk legesyge. Hun komponerer elektronisk musik, der ofte har så meget varme og tilstedeværelse, at lytteren får fornemmelsen af ​​bogstaveligt talt at røre ved og dufte til musikken.

TINE LOUISE KORTERMAND er video, lyd og performancekunstner. Hun har bl.a. modtaget H. C. Andersens publikumspris og det 3-årige-arbejdslegat fra Statens Kunstfond af udvalget for rytmisk musik i 2010. Hun har udgivet plade på Darla Records USA og Quince Records i Japan samt optrådt med performance, videoinstallation og musik både i Danmark og udlandet. Seneste performance i juni, hvor hun uropførte TRAKTOR – Folkets poesi på Polymeren.

KURIOSITETER er et ritual. Et foredrag i skoven. Et sonisk minde. En fællessang på engen i aftendug. En duft af citron, sensitivitet og egen omsorg. En meditativ koncert i industrihallen. Blindsang og æggeskaller. En catwalk på skaterrampen … Det er overraskelser. Det er nærvær. Det er fællesskab. Det er krop og sind i bevægelse. Det er sanser og følelser. Det er spænding med forløsende slutninger. Det er kunst, der eksisterer i nuet. Så det er derfor du skal være med nu … for det kommer ikke igen!

Værket er støttet af  Slots- og Kulturstyrelsen ”Pulje til kunstneriske sommeraktiviteter i Danmark”

Nordic Performance Art følger de danske sundhedsmyndigheders og den danske regerings anvisninger til håndtering af følgerne af udbredelsen af Covid19. Der kan derfor komme ændringer. Vi beder jer have forståelse for dette. I tilfælde af aflysning tilbagebetales fulde beløb.