TRAKTOR workshop / for skoler (indsamling af historier)

Home / TRAKTOR workshop / for skoler (indsamling af historier)
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TRAKTOR workshop / for skoler (indsamling af historier)

maj 20 @ 10:00 - 14:00

Free
TRAKTOR workshop for skolens elever

Måske har du undret dig over en GULDTRAKTOR, der har kørt rundt i Faaborg-Midtfyn kommune igennem det sidste års tid? Bag rattet sidder kunstneren Tine Louise Kortermand. Hun har kørt rundt og samlet historier ind fra folk, som hun har mødt på sine ture rundt i det fynske.

TRAKTOREN samler stadig historier ind. Næste gang du kan møde traktoren er på Munkegårdens skole på Avernakø.

Historierne er blevet transformeret til musikteater og nycirkus, som du kan opleve mandag 8. juni – torsdag 11. juni i Højhallen på Polymeren i Årslev.

GULDTRAKTOR er støttet af Statens Kunstfond, en masse private fonde samt Faaborg-Midtfyn kommune, og derfor kan du komme ind og se musikteater og nycirkus med hele familien uden at det koster dig noget.

Tine Louise Kortermand fortæller:

Alle mennesker har en vigtig historie gemt inde i sig. Og det er de historier, som jeg har samlet sammen og lavet om til en musikteaterforestilling. Jeg høster folks historier og tilsætter sanselig teatermagi med teaterrøg, kulørte lamper og smukke sange. Ved at male en traktor guldfarvet og sætte diamanter på puster jeg magi ind i vores hverdag.

Du kan se videotrailer og billeder om forestillingen “GULDTRAKTOR – Folkets poesi” og bestille gratis billetter nu på: http://www.guldtraktor.dk

Og på traktor-kanalen på FB https://www.facebook.com/groups/467204750715911/ kan du følge traktorens færd, når den kører hen over Fyn og spreder guld og glæde.

Detaljer

Dato:
maj 20
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Pris:
Free
Hjemmeside:
https://www.eventbrite.com/e/traktor-workshop-for-skoler-indsamling-af-historier-tickets-103792504174

Sted

Kassebølle Friskole
Kassebøllevej 7
Rudkøbing, 5900 Denmark

Arrangør

Nordic Performance Art
E-mail:
0