TRAKTOR nye nordiske ritualer

Home / TRAKTOR nye nordiske ritualer
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TRAKTOR nye nordiske ritualer

juni 4 @ 19:00 - 20:00

TRAKTOR – en multimedieperformance bygget på dine egne historier og drømme. Det ligner ikke noget, du har set før.

Nordisk mørke, groteske trolde, lyse spacealfe og oversavede damer, der syngende befrier dit sind.

TRAKTOR er cirkusprinsesser, der svinger højt oppe under loftet I Polymerens store hal og skaber poetisk skyggespil. Det er et virtuelt cirkus, der trillede forbi din hoveddør lige før … Det er fiktion bygget på dine egne historier og drømme, så det ligner ikke noget, du har set før.

Igennem et helt år har Tine Louise Kortermand kørt Fyn tyndt i en TRAKTOR dekoreret med guld- og diamantperler. Imens den triller igennem landskabet har den gravet historier op af den fede muld. Historierne fortalt af de lokale omskabes til musikdramatisk scenekunst & natlige performances.

TRAKTOR er inspireret af filosoffen Bakhtins tanker om karnevalet folkets fest. TRAKTOR – Nye Nordiske Ritualer bliver en usædvanlig musikteater forestilling, som ikke kan sammenlignes med nogen anden oplevelse.

TRAKTOR – Nye Nordiske Ritualer er støttet af:Statens Kunstfonds Musikdramatiske Udvalg, Scenekunst – Internationale aktiviteter, Projektstøtteudvalg for Billedkunst, Huskunstnerordning, Nordisk Kulturfond, Augustinus Fonden, Dansk Komponistforening / Koda Kultur, A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond, Faaborg-Midtfyn Kommune, Odense Kommune Kultur/Åben skole, Det Obelske Familiefond, Nordea-fonden og Dynamo – Workspace for circus & performing arts.

NORDISK SAMARBEJDE IMELLEM

A! Performance Festival (IS), List fyrir alla (IS), Riga Performance Festival (LV) og Nordic Performance Art (DK)

Detaljer

Dato:
juni 4
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Hjemmeside:
https://www.eventbrite.com/e/traktor-nye-nordiske-ritualer-tickets-91513171359

Sted

Polymeren, hallen
69 Stationsvej
Årslev, 5792 Denmark

Arrangør

Nordic Performance Art