Det siger Traktor-publikum

Home / Det siger Traktor-publikum

 

DET SIGER PUBLIKUM

TRAKTOR Musikteater, “Folkets Poesi” på Polymeren i Årslev.
❤️❤️❤️❤️❤️
Hele min familien på 9 personer fra 6-64 år havde i går en sjælden stor oplevelse. Wauw, en såååååå smuk, flot, helstøbt forestilling og stor oplevelse!
Hele aftenen måtte vi igen og igen vende tilbage og genkalde detaljer fra den fantastiske forestilling.

FANTASTISK! Mange, mange tak for forestillingen. Hold op et projekt. Vi sidder stadigvæk og eftersitrer!

Tusind gange tak for en fantastisk oplevelse idag det var simpelthen forrygende, det er sjovt som publikum at have været med til skabelse af dette total teater, med vanvittig dygtige svenske akrobater, eminente musikere, en virkelig god sanger og arrangører og videokunstner i særklasse og tak til de to søde unge værtinder mvh workshop-deltageren fra Korinth

10 stjerner
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sikke en oplevelse … magisk og musikalsk og hele forløbet var så spænende ❤️så tusind tak håber der vil komme mange og opleve dette fantastiske Show ❤️❤️

FULDSTÆNDIGT FANTASTISK FÆNOMENAL FESTLIG FORRYGENDE FÆNGENDE OG ABSOLUT TANKEFULD FORESTILLING…
Jeg var inde og se forestillingen i dag og jeg var både dybt rørt og meget fascineret af ALT.. sproget..talerne..aktørerne..lyset.. kulisserne.. lyden..ALT var simpelthen så GODT… 1000 1000 TAK FOR EN FANTASTISK OPLEVELSE

Forestillingen er musikalsk, akrobatisk, superflot og meget poetisk

Det var SÅ GODT

Fantastisk poetisk og smuk! Se den!
❤️❤️❤️❤️❤️

Tusind tak for et fantastisk Guldtraktor show❤️ Musikken og cirkus-prinsesser i trapez WOW! Utroligt rørende der hvor de bærer cellisten, fuldstændig magisk✨

Jeg vil også istemme mig koret med en fantastisk oplevelse. Tusinde tak

Det er en meget, meget intens og smuk forestilling/totalteater, musikken er simpelthen fantastisk!!! <3

Tusind tak for en fantastisk forestilling, I var alle så professionelle.
En oplevelse der ikke glemmes.

… jeg er superfan.
Om Tine Louise Kortermand laver spejlæg med bur på ryggen, ”træsko-dans” med referencer til japansk kultur eller ”Guldtraktor” med nordiske artister og musikkere, så fører hun mig ind i et helt særligt Tine Louise Kortermand Univers.
Den måde hun sammensætter de forskellige kunstneriske elementer på, er helt enestående. Senest ”GULDTRAKTOR” med refleksioner af hemmeligheder, gøgl, dans, akrobatik, elektronisk musik i symbiose med klassiske instrumenter. Et audio-visuelt bombardement.
Jeg har aldrig oplevet nogen anden kunst, der på samme gør mig i stand til slippe al behov for at forstå eller analysere, men helt at overgive mig til det som jeg præsenteres for. Og det vækker altid følelser.
Tine Louise Kortermand har som kunstner lært mig at slappe af og bare være tilstede, uden at jeg behøver at måle, veje, analysere eller give stjerner. Bare mærke efter hvordan det føles og hvad det gør ved mig. Og det kan jeg også bruge, når jeg er publikum i andre sammenhæng.
Tine Louise Kortermand er performance-kunstner, musiker, komponist, gøgler, arbejdsgiver og meget meget mere.
Tine, Tak for alt det du gør. Jeg håber du har lyst og kræfter til at fortsætte, som den helt enestående kunstner du er.
Tak for dig ❤️

Tusind tak for en fantastisk underholdning, super dygtigt team. Men jeg er total faldet for de to svenske piger. Total respekt for deres show.

Tak til alle kunstnerne fra os publikum … At du Tine har fået et sådan hold til at samarbejde er jo fantastisk. Tillykke Tine Louise Kortermand. Du er en stor fynbo I tiden. Af hjertet TAK

Hvor var det smukt
Kunne mærkes – og jeg var betaget, imponeret, ramt og rørt. Og så var den smukke stemme og smukke sang prikken over i’et.
TAK ❤️

Tusind tak for en fantastisk forestilling, I var alle så professionelle.
En oplevelse der ikke glemmes.

en helt igennem fantastisk forestilling TAK for en stor oplevelse❤

Tak Tine Louise Kortermand for det du skaber, som helt din egen  du gør en positiv forskel⚓️

En fantastisk oplevelse som fylder den menneskelig livskraft♥️☀️

En super intens oplevelse

Det var HELT FANTASTISK at opleve forestillingen i dag. Et kæmpe forarbejde viste sig i en liflig buket af historier fortalt med ord, dans, sang, billeder og musik… Man skal ærgre sig, hvis man ikke nåede at se den!

en smuk og rørende rejse.

Tak for en magisk forestilling – fuld af kreative billeder og smuk musik der bliver i én, sætter smilet på plads og gør skridtene lettere. Tak Traktor Tine – du er for vild <3

Tusind for en smuk, poetisk og rørende oplevelse

Er lige hjemvendt fra den sidste forestilling, som jeg oplevede sammen med mine 4 børn. Det var det mest fantastiske skykke kunst vi længe havde oplevet. Smuk musik, vilde skygge billeder, det mest overbevisende og sikre artisteri. Den mest rørende måde at fortælle historier.
Tusind tak❤️

jeres show er åndssvagt godt – det fortjener et langt liv!

Tusind tak for en fortryllende god forestilling. Råt, skørt, smukt og drømmende.

Yap! Tilslutter mig koret med de glade rester og leder efter repeat knappen

Tak for fantastisk forestilling

Fantastik dejlig og stor oplevelse…

Tusind tak for igår, fantastisk forestilling … jeg nød hvert sekund, hvilket er ret usædvanligt for mig, det var bare super godt.

Vi var meget glade for at du var med til at gøre Håstival til noget ekstra særligt. Jeg vil glæde mig så meget til at følge dit næste projekt ❤️

Aldrig har jeg hørt min mand være så begejstret efter en forestilling. Han flød fuldstændig over af begejstring. Samme begejstring har jeg, og det var en sjælden unik oplevelse.

Mange tak for en super oplevelse i aftes. Jeg droppede fodboldvennerne og tog min kone og 8 gode venner med. Vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle forvente, men vi følte os alle virkelig godt underholdt af dig og dit spændende team. Den røde tråd fandt vi måske ikke, men den gode dynamik, kreativiteten, akrobatik af høj klasse og dejlig musik og sang kompenserede i rigt mål herfor.

Tak igen og de bedste hilsener til hele holdet!

Tak for en stor oplevelse. Det hele var fantastisk – musikken, sangen, akrobatikken, koreografien, scenografien… Og hvor er det dog et interessant koncept, Nycirkus, med hybridiseringen af genrer og former. Jeg er helt med. Og tænker på Søren Kierkegaard, som i 1830-40’erne rejste til Berlin, hvor han bl.a. gik i Königstheater og så noget, han kaldte for en posse. Tænker at det måske er noget af det samme, bortset fra at dit koncept er tonet mere i tragisk retning end satirisk.

BILLEDSKØNT NYCIRKUS UNIVERS?
Tine Louise Kortermand har lavet billed-lækkert univers med skygger, ord, musik, fortællinger – og 2 sindsyge, kropskontrollerende, legende nycirkusartister…Blev bare helt glad af ren nydning

Det er en meget, meget intens og smuk forestilling/totalteater, musikken er simpelthen fantastisk!!! <3