TRAKTOR visning og workshop

Home / TRAKTOR visning og workshop
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TRAKTOR visning og workshop

maj 15 @ 10:00 - 15:00

TRAKTOR TEATER workshop og visning for skolens elever

Måske har du undret dig over en GULDTRAKTOR, der har kørt rundt i Faaborg-Midtfyn kommune igennem det sidste års tid? Bag rattet sidder kunstneren Tine Louise Kortermand. Hun har kørt rundt og samlet historier ind fra folk, som hun har mødt på sine ture rundt i det fynske. Historierne er blevet transformeret til musikteater og nycirkus, som du kan opleve torsdag den 4. juni – torsdag 11. juni i Højhallen på Polymeren i Årslev.

GULDTRAKTOR er støttet af Statens Kunstfond, en masse private fonde samt Faaborg-Midtfyn kommune, og derfor kan du komme ind og se musikteater og nycirkus med hele familien uden at det koster dig noget.

Tine Louise Kortermand fortæller:

Alle mennesker har en vigtig historie gemt inde i sig. Og det er de historier, som jeg har samlet sammen og lavet om til en musikteaterforestilling. Jeg høster folks historier og tilsætter sanselig teatermagi med teaterrøg, kulørte lamper og smukke sange. Ved at male en traktor guldfarvet og sætte diamanter på puster jeg magi ind i vores hverdag.

Du kan se videotrailer og billeder om forestillingen “GULDTRAKTOR – Folkets poesi” og bestille gratis billetter nu på: http://www.guldtraktor.dk

Og på traktor-kanalen på FB https://www.facebook.com/groups/467204750715911/ kan du følge traktorens færd, når den kører hen over Fyn og spreder guld og glæde …

Detaljer

Dato:
maj 15
Tidspunkt:
10:00 - 15:00
Hjemmeside:
https://www.eventbrite.com/e/traktor-visning-og-workshop-tickets-103789497180

Sted

Munkegårdens skole
Hovedvejen 51
Avernakø, 5602 Denmark

Arrangør

Nordic Performance Art
E-mail:
0