DET SIGER PUBLIKUM

WHO IS SHE // WHO AM I
Home / DET SIGER PUBLIKUM
DET SIGER PUBLIKUM

“Jeg så den sene forestilling fredag den 16..og sikken en oplevelse 🤩🤩
Vejret var PERFEKT..stjerneklart.. en flot lysende måne..og.. lyn i det fjerne igennem en flot og meget speciel skyformation som netop viste sig ved den store gravhøj… det kunne simpelthen ikke blive bedre..og dog..for da vi kom til slutningen af gå turen var det tid til et FANTASTISK scene show hvor lys, lyd, poesi, teater.. ALT gik op i en større enhed.. simpelthen så flot og rørende og det gav godt med stof til eftertanke…VIRKELIG et F A N T A S T I S K show hvor alt og alle bare var fænomenale. TAK 🙏 For en SUPER FLOT OPLEVELSE 🙏”

“Det var så fedt💫og kan kun sige; kom så afsted!🙌🏻
“En magisk oplevelse – Tine Louise Kortermand og hendes team laver den hidtil flotteste forestilling – wauw! ❤️🙏❤️

“Vi havde en magisk oplevelse imens mørket omsluttede os og lysene viste os vej. Lyden af stemmer, historier om dengang og nu. Lyde af trommer blande sig med lys og smukke sange; alt i alt en stoslående magisk aften.
…..og Tine Louise Kortermands sang simpelthen uforglemmelig og Birgit Løkkes stemme. Jeg sidder med oplevelsen på nethinden og genspiller filmen igen og igen. Musikken og sangen. Trommerne, dansen med dukken, senografien oplevet efter en spændende ekskussion i skumringens landskab. Tak for det hele, jeg vil følge jeres fremtidige projekter og glæde mig. Tak til hele holdet.”

“Oplevede forestillingen i aftes – wow, magisk og rørende – vild og unik.. gå ikke glip af denne chance🙏✨⚡️ Det er den vildeste oplevelse❤️🤩✨⚡️🌛”

“Tak for igår amazing, cruel og magisk 🤩💕✨ med kant på 👌og wow den der dukke med dukkefører var helt igennem dragende og skræmmende på en gang. Og lydvandringen var helt ny måde at opleve mørket på, især for os byfolk. Kvinden i skoven, uhhh og power kvinderne på scenen 😃Jeg er så glad for at jeg kom afsted, og så er det altså ret flot at få så mange publikummer så sent en fredag aften. Kæmpetillykke med WHO IS SHE 💥🥂✨”

“Tusind tak for en fantastisk aften, nød det😍🤗 Wow”

“Det er en helt fantastisk oplevelse som du bør give dig selv!! Skoven er magisk om natten, med Tine Louise Kortermand s stemme og sang i dine ører. Forestillingen er vild, med dyrisk brøl/growl, skønsang og mystisk pibespil, oplyst natur, krydret med vølve skrig og levende dukke.”

“WHO is She – WHO am I? En vild fed tanke, der er løst på en vild fed måde! Vildt sanseligt at vandre i mørket i Årslevskoven med lyd i ørene; fortællinger der matcher de ting, der lyser op på skovstien, vildt mærkeligt at opleve heksedamen flagrer rundt blandt træerne på den berømte bakke, VILDT at opleve marchen – fra tribunen – af jer performere … Da I dukker op fra mørket, sidder jeg med åben mund og føler et øjeblik at være endt i en anden tidsalder! Min dreng rykker tættere på og siger: “Årh, det er creepy” … Tak for en total anderledes og sanselig aften! Og ikke mindst de fede oplevelser ude ved de fynske gravhøje, hvor jeg når at deltage i to happenings! Det er fede 4 timer kva de foredrag som museumsfolk holder om gravskattefund og gisninger om fortidskvinder, der må have vandret på de jorde og åbenlyst have haft stor betydning – og det er sgu også fedt at få et glimt, eller et øjeblik, med de eller den betydningsfulde kvinde i ens egen slægt, da dagen bliver afsluttet med en lille drømmerejse. Tak for det! Tak fordi I minder os om andre og minder os om os selv! 💪

“Genialt og magisk …🎶🔥”

“Who is she, lydvandring i mørke sætter gang i sanserne og måske især #stedsans. Efter en lille time i mørke, er vi ved portalen klar til en forestilling med power og magi – lyde og lys der sætter tankerne igang – who am I .. Tak Tine Louise Kortermand Birgit Løkke og m fl – så givende en fredag .. Og ja, man kan nå at opleve #whoisshe i aften også #byliv #mørke #planlægning #fællesskab”

“Fredag aften / næsten nat til denne spændende vandreforestilling via Nordic Performance Art. Vandre gennem mørke. Fortælling om stærke kvinder gennem fortid, nutid, drømme og måske fremtid. . Skulle hilse og sige der er pladser tilbage i aften. Sidste dag og gratis at deltage.”

“Eminent oplevelse 👌”

“Tak for en flot og spændende aften i aftes.😘🌞😘 “

“Det var en magisk aften, hvor også vejrguderne var med jer. Kan kun anbefales.”

“Super fantastisk flot, forførende, fortælling – tak! ✨ Og tillykke med jubilæet 💫🎺”

“Smukt”

“Det var fortryllende – se at kom afsted i aften. Vi tog den sene forestilling, og det var fantastisk”

“FANTASTISK show 🤩 Glæder mig til at følge dine kreative evner fremover. Guld Traktor var min første oplevelse der stadig giver WOW effekt når jeg tænker på forestillingen. Og med “Who Is She / Who Am I” gjorde du det igen 🙏🤩 😃”

“Vild oplevelse. Hurra for hekse og vølve….og geniale Tine Louise Kortermand”

“En helt igennem magisk oplevelse, hvor alle ens sanser bliver brugt 👍😊

“Tak for workshop! Fantastisk at opleve Who is She… utroligt flot!!! – tak 💖”

“Who is she, who am I! Smuk lydvandring i mørke satte tankerne i gang. Det var smukt, rørende og magisk! Tak Tine Louise Kortermand for en dejlig oplevelse, og for at du giver Årslev det her. Til jer der ikke var afsted i går aftes – så er muligheden der i aften! At se Møllehøjen oplyst på den her måde var fortryllende♥️”

“1000 tak for et brag af en vandreforestilling. Så mange fine øjeblikke. Smukt sanseligt og tankevækkende.”